[ ]














TUMBLR
+
+

The alphabet "T". ON 28 February, 2011 AT Monday, February 28, 2011
Betul ke aku eja "alphabet" tuu? Haha. Sorry, aku nk x pandai sngat dalam mengeja, tapi boleh laaa. Hehe :) Okay, balik ke pangkal jalan. The alphabet "T". Ape maksud tu? Alaaa, tak kan korg tak tau. "T" tu untuk T_ _ _ _ _. Haha. Dah byk gamba dia aku letak dalam blog ni, tak kan tak kenal kott? Haha. Tak pe lah. Aku tak kisah. Okay, korg tau tak skrng ni kann, "T" tu dh popular sbb kat skola asyik cakap VITAMIN. Fahm maksud dia? Tak? Faham? Faham, faham kan lah yeee. Haha. Tak habis habis ckp pasal VITAMIN ni. Dah laa. Kte cakap psl bnde lain pulak ehh?

Tumblr_ldqjphi0py1qcpsn3o1_500_large

Aku nk ckp pasal ape? Idea dh lari. Haha :) Post je lah yg merapu merapu ni ehh? 

Farahhhh <3
Nah, this is for youuu. Haha. Dia pandang awk lah. Hehe :D

Tumblr_lcfs8lo47z1qabonro1_500_large

Hazirahhhh :)
Ni untuk hazirah. Jgn marah marah, Haha :D Smart lah gamba ni.

Tumblr_lgj86dtfhh1qdss23o1_500_large

Nurinnnn :D
Tdi mase tuisyen, nurin asyik tulis name die je kan? Buat border pulak tuu. Haha. Nahh, kte kasi gamba dia. Haha :) Senyummm.

167792_162504503797729_100001145419640_303608_2132420_n_large

Aidaaaa ^_^
Ni pulak untuk aida, haha. Sorry sbb kte letak jugak gmba die ni walaupun aida tak kasi. Hehe :) Segala risiko yg melanda nnti, kte yg tanggung. Haha :D

Tumblr_lf6a7dff8v1qbs93zo1_500_large

Dah la, tuu je untuk hari ni.
 Korang, jgn kutuk tau ape ape yg aku dh tulis kat blog aku ni. Okee? Korg tak kacau blog aku, aku tak kacau blog korg. Bukan ade bnde tak elok punn. Aku tak pernah kutuk sesape kat blog aku ni. Seingat aku, aku ade minta maaf je dalam ni. Sorry. I have to say this. Kalau korg minat diorang ni semua ke, ape ke, aku tak kisah, Tapi please jgn kutuk blog aku. Sorry.

Maaf kat korg semua sbb akhir kata aku ni mcm tak hormat korg. Sorry lgi sekali.
Daaaaaa <3 :) Have a good day!

0 COMMENT(S)