[ ]














TUMBLR
+
+

We can do it! ON 22 February, 2011 AT Tuesday, February 22, 2011
Bile aku tgk, dah dua org drpd group aku mase santai-santai minda BM tadi yg dh tulis sesuatu kat blog die. Jadi, aku org ketiga. Haha. Nak post jugak. Okayy, dri mule, ingatkn TAK BEST, pastu kitorang pun main je lah ape yg cikgu suruh buat. Main punye main, mcm BEST pulak. Dan yg paling best nye sbb group kitorang

GENERASI

Menang dua game. Mmg ade dua game je pun. Haha. Alhamdulillah..kitorang menang. Haha.

Terima kasih atas kerjasama korang semua

Mase main buat cogan kata tu, aku tak habis-habis tulis name dia. Tu haaaa, yg kat bwh tu. Haha :)
Tumblr_lgxt4kpgjk1qhs90co1_500_large
O J K M T ! Ape tu? Haha. Teka lah :P Yeahhh.

0 COMMENT(S)