[ ]














TUMBLR
+
+

Syok sendiri wehh :D ON 14 March, 2011 AT Monday, March 14, 2011

“five stars, burning so bright”
Sejak akhir-akhir ni kann, saye selalu syok sendiri ouhh dengan tumblr saye. Haha. Dah banyak post kat tumblr saye tuu. Hehe :) Kalau ade mase, dtg lah melawat ehh? Haha :D Tuuu, lama web tumblr saye, ade kat tepi tuu. Namapak? Kalau tak, ni haaa haha taehyemin.tumblr.com

Sorry, kalau tumblr saye buruk walaupun saye dah lame buat tumblr ni. Yang banyak nye gamba SHINee. Kalau tak percaye, tgk sendiri. Haha :D Gamba atas tu pun saye amik kat tumblr saye, hehe. Haaaa, ni lagi, IU, comel kann?
aishiteruchingu:

IU <3
Comel IU, lawaaa. Haha. Kim Pil Suk. Haha :D

Dahh laa. Okay, kalau ade mase tgk lah tumblr saye ehh? Nak amik gmba dalam tu pun bolehh, mmg tumblr ni diwujudkan untuk kasi gamba kat org lain kann? Haha. Dahh laaa. Byeee :) Annyeong!

Nak tgk Dream High malam ni !

0 COMMENT(S)