[ ]














TUMBLR
+
+

Contest Blog Paling Cun ON 13 July, 2011 AT Wednesday, July 13, 2011

Hello :) Ok, sarah nk join contest ni. Bosan sebenarnye tk tau nk buat ape, so sarah buat lah contest ni. Mane tau dapat. Haha :) Kalau nk join, tekan banner kat bwh tu. Ok, mari mulakan. Bace syarat-syarat penyertaan dulu. Ok, ni diaaa.
Syarat-syarat penyertaan :
  1. wajib follow blog nie dan blog Ieyja.. *blog ieyja tak tahu blognya akan difollow. jadi biarkan dia suprise, haha..
  2. buat satu entry pasal 'Contest Blog Paling Cun'.. 
  3. dah siap letak link entry di kotak komen. *kalau tak jumpa sila klik tajuk entry, then scroll ke bawah dan anda akan jumpa.
  4. copy banner nie, sila klik>copy>paste kan ia dekat blog anda.
  5. tarihk tutup: 30 julai 2011 jam 11:59 pm.         
  6. tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger dan pastikan mereka tau.

And then, sarah nk tag :



0 COMMENT(S)