[ ]














TUMBLR
+
+

Okay, now I know how that feeling :( ON 25 November, 2011 AT Friday, November 25, 2011
Tumblr_luuy74dija1r6vuuzo1_500_large
Okay, now I know how that feeling. Korang tau tak maksudnya tu? Maksud dia, skrng sarah baru dpt rase mcm mne perasaannya gagal nk trending-kan #21KissesforKevin tadi mcm Jojo dan Kak Nana rasa. Skrng baru sarah paham. Ya Allah, betapa pahitnya perasaan mcm ni. Terasa mcm nk je duduk kat luar rumah andthen nangis sorang sorang. Nangis kat luar, dengan udara yg dingin tu baru boleh membuatkan sarah nangis sepuas-puasnya sbb gagal trending Kevin's Birthday. //I'm sorry for a minute. Kalau korng rase aku ni menyakitkan hati sbb psl bnde ni pun nk post, baik korang tk payah baca sbb post ni 100% aku akan tulis psl trend kat twitter. Walaupun sarah gagal, tapi sebenarnya sarah tk gagal sepenuhnya sbb pagi tadi, Kevin's Birthday telah pun trending kat twitter. Oh My, thank youu sbb kau trend kat worldwide tu walaupun skjp. Terasa lah happy jugak. Tapi, sarah rase nk menangis sgt skrng ni. Kevinnn, sorry. I've tried my best, but nothing's change in the worldwide. Btw, thank you Kevin cause make my day :)

Tumblr_lrnjt8e0zh1qjfvqwo1_500_large
Sarah nk ckp thank youuu sgt sgt kat sape sape yg dah tolong sarah trend-kan bnde ni tadi. Thank you very much. Seriously, I love you :* Aida Nursheila yg dh byk tolong sarah tadi, thank you sgt sgt. Sarah syg Aida. Sorry kalau tgn aida sakit sbb asyik tweet. Sarah dh habiskan byk masa nk tweet bnde tu ngn Aida. Thank you Aida. Sarah rase sarah paling syg Aida dlm geng Lotus. //alamak! kalau diorng bce mcm mne?\\ Tapi, serious lah sarah ckp, tk kira kte cuti ke skolah ke, aida mesti ade slalu ngn sarah :) ILY <3

Seterusnya, sarah nk ckp thank you kat adik sarah sbb dia pun tlg tweet-kan skali. Sarah online kat bwh, dia kat atas. Dua dua buat bnde yg sama. Thank youu peminat Yuri dan Hyoyeon. Haha ;P And, to Mazlisya too. Thank youu sbb tweet dgn akk dan sanggup smbng ngn akk tadi. Ye la, siapa lah akk ni kan? Hah. Btw, thank you semuaaa <3 Geng KB :) Thank youuu.


Sarah buat semua bnde ni smpai sakit jari ni ha menaip, rase mcm nk tercabut, tapi tk pe. Demi Kevin, sarah sanggup buat. Ahh, I love you, Kevin. Thank youuu sbb ckp Kiss Me daebak! Sarah nk nangis kot mase bce dia tulis bnde tu. And lastly, I'll always be Kiss Me. Kiss Me and Inspirit :) I love them both. U-Kiss Fighting! Kiss Me fighting! At least kita sume dh cube nk buat yg terbaik. p/s: I miss Xander and Kibum :(
At least we tried than never ^ ^ -my bff words 


0 COMMENT(S)