[ ]














TUMBLR
+
+

End Year Giveaway by HanaNabyllah dan kawan-kawan ON 16 December, 2013 AT Monday, December 16, 2013
*me right now*

Hello :-) As you can see, im joining a contest here. Okay contest ni dianjurkan oleh Hana dan kawan-kawan. *hahaha nama kita sama lol* Contest ni ada hadiah untuk kpoppers and non-kpoppers so semua bloggers boleh join contest ni :-) Apa yang best contest ni, semua yang join akan dapat hadiah. Yeayyy!! wow jarang orang yang nak buat giveaway bagi hadiah kat semua peserta. So, disebabkan semua yang join dapat hadiah, im joining too heeee. Lagi satu, hana join ni pun sebab ada hadiah-hadiah E X O hahahaha. Rasa tergugat nampak hadiah exo lol. Giveaway ni akan tamat pada 31 Disember 2013. So, hurry up and join!! 


CLICK BANNER TO JOIN THE CONTEST
Hadiah-hadiah dia best gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haa kan dah panjang dah gila aku tu lmao

Senarai hadiah



Tiga hadiah yang paling best :

 Album (may choose) by Shaza Kpop Online Shop *Kpopper Top Referral*
 Exo Cards by Panda Kpop Shop untuk 2 pemenang
 Couple Watch by Areena untuk 1 pemenang


 I'm a kpopper ;uu;



5 COMMENT(S)